OPETUSALAN TUTKIMUS

FICEAn opettajien verkoston kautta voitte tutustua Kiinan ja Suomen opetusalan ammattilaisiin, esimerkiksi opettajien koulutuksissa.  

FICEAn jäsenet molemmissa maissa voivat vaihtaa ideoita ja kokemuksia koulun johtamisessa ja tutkimuksessa. Tähtäämme mahdollisuuksien luomiseen opetusalan yhteistyölle ja molemminpuoliselle kehitykselle.

Lue Lisää

OPETUSYHTEISTYÖ

Luodakseen monipuolisen ja luotettavan pohjan opettamiselle ja tutkimukselle FICEA kokoaa yhteen kasvatusalan kirjallisuutta; FICEAn asiantuntijoiden kirjoitamia kirjoja,  kasvatusalan lehdissä julkaistuja artikkeleita sekä päivitettyjä opetussuunnitelmamateriaaleja.

Teemme ammatillista tutkimusyhteistyötä Kiinan ja Suomen korkea-asteen oppilaitosten sekä tutkimuskeskusten kanssa teorian ja käytännön yhdistämisestä. Kehitämme uusia opetussuunnitelmia ja -materiaaleja tulevaisuuden koululle ja olemme luomassa edelläkäyvää alustaa digitaaliselle oppimiselle.

Lue Lisää

VIERAILEVAT TUTKIJAT

FICEA ottaa vastaan vierailevia kasvatustieteen tutkimuksen ja käytännön asiantuntijoita. Järjestämme sekä tutkimusta suomalaisesta kasvatusteoriasta että vierailuja kouluihin.

Lue Lisää

JoomShaper