Esittely

Finland-China Education Association (FICEA ry) on kansallinen voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tarkoituksena on avustaa hallinnollisia toimijoita, kouluja ja yksilöitä laajentamaan verkostojaan ja asiantuntemustaan Suomen ja Kiinan välisestä koulutusyhteistyöstä. FICEA pyrkii edistämään maiden välisten yhteistyösuhteiden kehitystä tarjoamalla resursseja ja kontakteja koulutusalan toimijoille.

FICEA on saanut vankkaa tukea eri kouluilta ja julkisen sektorin toimijoilta. Kiinassa FICEA on toteuttanut onnistuneesti yhteistyöohjelmia monien koulutuksen tutkimuslaitosten, koulujen ja valtiollisten toimijoiden kanssa. Yhteistyötä on tehty opetussuunitelmien kehityksessä, opetuksen digitalisoitumisessa ja koulutus- ja vaihtomahdollisuuksien järjestämisessä rehtoreille, opettajille ja opiskelijoille.

Etsimme jatkuvasti uusia jäseniä tiimiimme kehittämään Suomen ja Kiinan koulutusyhteistyön tulevaisuutta!

 

Arvomme & missiomme

FICEAn tehtävänä on luoda yhteistyömahdollisuuksia erilaisille valtiollisille toimijoille, koulutuksen tutkimuslaitoksille ja kouluille. Me uskomme, että yhteistyöstä on molemminpuolista hyötyä.

Mahdollisuuksien luominen

FICEA luo Suomelle ja Kiinalle koulutusyhteistyömahdollisuuksia rakentamalla koulutusverkostoja  ja järjestämällä säännöllisesti kansainvälisiä foorumeita, koulutuksia, seminaareja ja muita tapahtumia, joissa molempien maiden koulutusalan ammattilaiset kerääntyvät yhteen.

Yhteistyön kehittäminen

FICEA kehittää yhteistyötä tutkimuksen, opetussuunnitelmien kehityksen, kouluttamisen ja ystävyyskouluohjelmien saroilla. Tarkoituksena on tarjota koulutusalan ammattilaisille mahdollisuus oppia toisiltaan ja kehittää koulutusyhteistyötä Suomen ja Kiinan välillä. 

Tuloksien jakaminen  

FICEA kannustaa tutkijoita jakamaan uusimpia tietoja ja ideoita muiden FICEAn jäsenten kanssa. FICEAn tavoitteena on luoda alusta, jossa tutkijat voivat jakaa tuloksiaan ja näin soveltaa ja mukauttaa opetusta suomalaisissa ja kiinalaisissa kouluissa. 

Molemminpuolinen hyöty

FICEA pyrkii luomaan viimeisteltyjä koulutusratkaisuja ja uusia resursseja opetukseen. Kansainvälisen yhteistyön keinoin FICEA yhdistää Kiinan ja Suomen koulutuksen parhaat puolet. Lopputuloksena on ratkaisu, josta kumpikin osapuoli hyötyy. 

Verkostoidu ja jaa

Jaa kokemuksia ja ideoita sekä tue omaa ja yhteistyökumppaneitesi ammatillista kehitystä FICEA-kontaktiesi avulla. Tapaa muita opetusalan ammattilaisia osallistumalla tapahtumiimme tai ottamalla meihin yhteyttä. Me löydämme sopivimmat yhteistyökumppanit juuri teille.

Koulutus 

FICEA tarjoaa uusimmat koulutusratkaisut laajojen resurssien ja suuren verkoston avulla. Voit kehittää ratkaisuja koulullesi ja tarjota oppilaillesi uudenlaisia oppimiskokemuksia. Mukauta opetus- ja oppimiskokemuksiasi FICEA-opettajankoulutusohjelmien avulla.

Innovoi ja luo

Yhteisömme jäsenenä osallistut koulutusalan kehitykseen. Laajennamme ja kehitämme jatkuvasti verkostomme asiantuntijuutta. Näin varmistamme, että olemme aina etulinjassa tarjoamassa parhaimmat ratkaisut tulevaisuuden koulutukselle. 

JoomShaper